'mak esok ela ada paper, pastu ada presentation.. stress'
fuh bergenang air mata
tapi di sebabkan aku cool, aku tahan.. mak nak nangis sebenarnye (TT.TT)

seingat aku sejak aku masuk sekolah menengah
matrix and sekarang ni uni,
aku tak pernah lagi mengadu secara direct kat mak
sedih kan? haha
kalau akak aku, time belasan tahun siap nangis hentak-hentak kaki kat mak sebab tak reti nak lukis pelan kemahiran hidup.
jealous

mungkin aku nampak cengeng depan kawan-kawan
tapi aku kuat.
sebab aku tahu aku kuat menangis dari kecik
so aku stop nak jadi cengeng bila dah besar. takot mak bosan nk layan..haha

tapi serius nak nangis.
makkk nak hugsssssss..
jum masuk shower (TT.TT)

2 comments:

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

uhh honey ,
nangis je laa ,
cuz that will make u feel better,
'kayy ?
>_<"

shille yusof said...

heeee..
tu dah masuk shower..
tak mau la da besar2 ni pun nak susahkan mak..;p

Followers