hallu semua..1st of all thanks bagi sape2 yang sudi menjengah blog yang baru berumur setahun jagung ini :)
arigato...i appreciate it..
entri ni dinamakan lepas geram...buang masa kalo bace..baek g bace buku walaupun final lambat lg ;p
nk cakap hal pompuan2 yang suke-suke hati je menyembur kata2 'manis' kt strangers..
pendek cerita tngk pic kt bwh
kalo nk bsrkan clik kt pic tu..
woi pompuan yg xde la jelita sgt...kalo balak ko post sumting kt fb..maknenye dye publish or simpan sorang2???
orang kurang berakal je yang xdapat jawab soklan susah ni tau tak...
contohnye engkau wahai pompuan tak cukup jelita..
sumpa ati aku panas..salah ke kalo ktorg komen status dye..sampai ko nk panggil ktorang pomppuan gatal..
whatever, once ko panggil ak ngn panggilan 'enak' dan 'lazat' insyaallah aku akan tunaikan..
ok..hati aku ni baek (ngaku la pulak) tapi ble org kasar ngn aku, aku x sanggup nk diam..
pantang betol aku ble org yang aku xkenal panggil aku dgn pangillan 'manja-manja' ni
si pendek, si gemok, si gatal, si miang n pape yang sewaktu dgn nya lah...
ko x kenal aku wahai saudari yang x rupawan..
and balak ko merangkap kwn sekaelas kami..rase nye xpenah mengaku die ada awek pon..
aiseeymen..kesiann...bertepuk sebelah tangan ke awak???hahahahahhaha(mcm antu mengilai k aku mengilai)
malangnye ak x sempat nk capture words yg ko post kt blog abg syg ko
bunyi nye lebih kurang begini k
WAHAI CIK ABG SYG sy x kesah ape awk wat at cne..asl an awk epi
whatever..ko ingat abg syg ko tu hot stuff kt cni..
kalo nk jage sgt..g tambat dye kt pokok rambutan dpn umah ko tu!!!tiap2 hari bole tengok..
kawan pon ngn kerengga je..xde ko jeles
xtaw la kolo tu pon ko nk jeles..masyarakat2...
pastu nk bwt status touching2 lak..kesiannn ko pompuan
tp ade abg syg ko reply pape...kalo xde lg kesiannn

p/s:pada pompuan2 kat luar sane..tolong lahhhh..
kalo korang nak jeles pon..bertempat k...pastu selidik dlu org yg korang jeles tu
aku kawan abg syg ko tu je..xde niat pon nak berlakikan die tu
n kawan ak lg sorg tu dh macam kakak abg syg ko tu..agak2 la wei..kalo desperate pon
jgn lepas ni ak dpt tau ko jeles ngn kerengga sbb kawan ngn abg syg ko dah la...
kesiannnnnn...
p/s:aku tau ak jahat ngn pompuan tu..tapi aku peduli ape..
perangai aku: kalo org baek ak balas baek..bile org buat jahat..kdg2 aku balas kdg2 aku diam..tp bile aku dah balas jgn harap aku BERHENTI!!!!!
ko g tanye kwn2 aku..ak baik x????aku baikkkkk sgt ok ;)

13 comments:

ayUE mat nOR said...

terangkat.berapi whoooaaa hahaha

shille yusof said...

wahhhh..laju gile ko ;p
ak nk dgr word 'sorry' je dr pompuan kurang berajar tu ;p

effenddy said...

keke..terbaek r shlle!!

shille yusof said...

;p arigato...
nk sgt carik pasal

ayUE mat nOR said...

whooaa laju kann kan
haha tapi ak nasihat kan tapayah tgu lah~heheh

Norzulaiqha Binti Zulkifli said...

hehe,,ini namanya menulis dari hati..^_^

shille yusof said...

dr hati yg panas ;p

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

huhu.. masih ade lagi tu..
hahah

shille yusof said...

line:haha..da x panas da...sejukkkkk

Asha Shalina said...

setuju!!!! yeah! hahaha

onetieyha said...

huhuhu..sempoii..

KONCO BLOGGY! said...

SABAR YE. NI MESTI MARAH SAGT.. ALA

ADAKAH ORG YG KITA CINTA AKAN MENJADI MILIK KITA???

RENUNGKAN...

suki-chan said...

lek shille...
nih per kes????

Followers