adik sabar..
adik kene kuat..
jgn nangis banyak2..nanti adik penat..mak ngn ayah sedih
adik tahu tak..raungan adik dah cukup tuk buat hati mereka hancur
adik..akak tahu sakit..sabar ye dik...
allah tu adil..DIA xkan buat adik derita lama2..
semua family kite tengah doakan yg terbaik tuk adik..semua tak sanggup tengok adik derita
semua sayang adik..
yong rina, cik lias, mak nyah, mak akak n ramai lg kaum kerabat kita blk kampung sebab nak jenguk adik..
kalau akak free pon confirm akak lawat adik..
ya allah..kau berilah ketenangan kepada adik ku ini
ringankan lah beban yang dia tanggung ya allah..


entri ni sy buat after received call dr mak..adik (my cousin) baru berumur 4 tahun..
tapi malang...kecik2 dah sakit..barah darah or luekemia..
4 years old child..ya allah..bayangkan deritanya die..xsanggup! die kecik lg..
petang td..darah kuar lagi dr mulut n hidung
doc kate dah xde harapan..

kawan2 pembaca blog sy...please pray for him..
semoga Allah meringankan beban adik sy ni..

4 comments:

luvpinkja said...

ohh. pity him. semoga Allah berikan yang terbaik untuk dia.. aminnnn~

4 those yang mampu, gembirakan lah dia. apalah yg 4 years old child nak kan selain kegembiraan dan keselesaan.

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

semoge semua tabah hadapi dugaan ini.. berikan dia kegembiraan..

aminn...

bukan photographer said...

ini ujian untuk semua..jangan mengalah dan berputus asa kerana Dia sentiasa ada untuk mendengar rintihan dan doa kite.. semoga adik kamu sembuh.. kalau Allah nak adik kamu sembuh, itu bukan sesuatu yang mustahil..jangan berhenti berdoa :)

shille said...

evryone..thanks..help me 2 pray 4 him

Followers