pandai korg kan???pompuan kejam laa..
pompuan complicated laaa...
susah nk paham pompuan laaa..
pompuan jalang laaa..
pompuan cerewet laaa...
semue yang buruk2 mmg semue pompuan...
memang ponnnnn kaum aku mmg teruk..
kaum korg mmg baik pon *aku sindir ni...


ok laaaa..back to story...ehhh x story pape pon kan..
awat cheq panas ati sgt ni??sah2 la sbb kaum adam kan..
aah korg mmg special ponn.. tu  sebab aku masuk kan hal korg dlm blog aku.. *aku sindir lg ni
bg adam yg rase x bsalah..xyah nak terase k..
kdg2 mmg panas ati aku ngn bdk berjantinakan lelaki ni
ble syg semue bagus kan..semue baik
tapi ble dh ilang syg..mcm2 bnda buruk kuarkan
ni bkn hal aku okkkk..
ni kes kwn aku..balak die dpn die mmg baik
pijak semut mmg x mati..lembut je tapak kaki die tu..
pijak pasir pon bole berdarah kot..
malangny balak die tu kwn aku jgk..kawan gitu2 la..
ntah ape mlg nsib aku tah ttbe tangan aku ni gatal2 nk tngk wall fb dye..
mak aiihhhh kutuk ex awek wehhhhhh...
kurang ajar punye makhluk!!ko ingat kwn aku tu ape???
baju???
kalo ko bosan bole tukar2
kalo ko marah boleh konyok2
kalo ko x suke bole kutuk2
aku mmg x taw ape masalah korg..aku taw basic cite je..
mmg x teringin pon nk busy body..x de mase u..


sape lg teruk ni ehhh???
kalo x puas ati g la jmpe..ehh bkn korg 1 negeri ke???
lg senangkan..xyah la nk publishkan..
org laen pon ad gak yg clash..xde pon nk terang2an mengutuk..
sape la nk kt ko nanti..
semue pompuan takut wehhh..ngeri dpt laki mulut cam tong sampah..
b gentle laaa wei..
pd lelaki2 lain tu..kalo korg syg buat cara syg
kalo dh x suke terus terang la..
insyaallah pompuan tu paham..jgn la kutuk org yg pernah korg syg tu..
korg jatuh kan saham dorg..at da same tyme x rase saham korang pon jatuh ke???
again..sorry to semua jejaka2 yg membaca..ni luahan hati n pandangan sy je..
sy x anti lelaki tp sy anti lelaki jenis ini..
thanks..

2 comments:

Norzulaiqha Binti Zulkifli said...

hehe....luahan dari jiwa...same2 jgn jaga saham kte n saham org..hehe

shille said...

ehh???jga saham kte jgn peduli saham org ok gak...

Followers