semalam
ada sorg kawan ckp
"ko kene blaja idup sorang2..sampai satu masa nanti ko mesti akan kesorangan jugak..benda tu maybe mustahil tapi x mustahil jugak tuk jadi"
then aku terpaksa accept kenyataan
memang akan ada satu masa nanti kita akan kesorangan..ada kawan tapi masing2 busy ngn kehidupan masing2
kalau sekarang ni..
makan xde kawan MENJANDA
tido sorang2 macam tido ngn HANTU
duduk bilik sorang2 macam duk dalam RUMAH HANTU
jalan sorang2 mcm KESIAN
blaja sorang2 mcm org SOMBONG
cakap sorang2 macam org GILA
tapi next time..bile betul2 masa tu sampai aku kene accept tuk jadi JANDA,TIDO NGN HANTU,DUK UMAH HANTU,jadi KESIAN,jadi SOMBONG,dan jadi orang GILA..
realiti hidup... =)
disebabkan keghairahan melampau tuk belaja idop sorg td pagi aku g pantai sorang2
kul 6 lebih pagi..tengok sunrise..canteeekkk

berkaitan dgn ketakutan yang aku alami lately ni..
mmg aku takut..for sape2 yang nak contact aku ngn no baru korg pliss msg first..
nombor tak dikenali x dilayan..

2 comments:

Anis Hani said...

shille...pe cakap pasal hantu2 nie...
bkn ke ko takut ngan hantu....hihihihi...

i'm shille said...

hehe..saje tu perumpamaan je..

Followers